Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la accidentul de tren de lângă Iași. Doi tineri, un băiat și o fată, au murit încarcerați în BMW

Doi tineri au murit într-un accident cumplit petrecut la Vlădeni, în Iași, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători. Calea ferată a fost blocată pentru zeci de minute și mai multe persoane au filmat intervenția echipelor de descarcerare, iar imaginile ne-au fost transmise pe Fii Observator.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.02.2021, 18:37

Noi imagini de la accidentul de tren de lângă Iași. Doi tineri, un băiat și o fată, au murit încarcerați în mașină Vezi și
  • Un tânăr de 23 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc, încarcerați, în accidentul feroviar de la Vlădeni.
  • Accidentul a avut loc duminică după amiază.

Un tânăr de 23 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc, încarcerați în mașina lovită de tren. Amândoi au fost găsiți cu leziuni incompatibile cu viața.

Mașina implicată în accident, un BMW cu număr de înmatriculare de Suceava, ar fi fost târâtă zeci de metri pe șine, după impact.

Mașina a fost lovită de un tren de călători

Tragedia s-a petrecut pe secţia de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, judeţul Iaşi. Acolo un tren de călători care circula pe relaţia Dorohoi-Iaşi a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

Pentru victimele din accidentul feroviar a fost chemat și un elicopter. Însă, din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Noi imagini de la accidentul de tren de lângă Iași. Doi tineri, un băiat și o fată, au murit încarcerați în BMW