Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Mureş, un biciclist şi-a găsit sfârşitul în timp ce pedala spre casă. Doi copii au rămas fără tată

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Mureş şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Pedala spre casă, unde îl aşteptau cei doi copii. A murit însă pe drum, după ce s-a izbit puternic cu capul de asfalt. Martorii spun că acesta a fost lovit de o maşină care se afla în spatele lui. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional! 

de Sorin Tanţoş

la 25.04.2021, 09:36

Vezi și

Bărbatul de 53 de ani era nevoiaş, dar lucra zi de zi în construcţii sau în agricultură, pentru a-şi creşte copiii. Soţia lui plecase la muncă, în Germania, chiar cu o zi înainte.

Venea din stradă, o fi fost să îşi cumpere, săracul, ceva. Şi femeia din spate are doi copii în maşină. O fi vorbit cu copiii, ce o fi făcut, că nu l-a văzut pe om.

Localnicii spun că femeia de la volan l-ar fi călcat cu roata din spate pe biciclist. Alţii, în schimb, spun că nu l-ar fi atins deloc.

Sută la sută maşina. Şoferul nu e de vină.

Pe acelaşi subiect

Dacă-l vedea, punea frână, dar nu e nicio frână pe drum, nimic!

Aurica Sabău - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Femeia de 36 de ani din Maramureş, care a condus autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit incidentul.

Locul tragediei este unul în care se întâmplă des accidente cumplite

Maria Moldovan – primar Beica de Jos: Se circulă cu viteză şi am cerut de multe ori Consiliului Judeţean să pună... semne. Deja e al treilea… al patrulea accident de când sunt primar. Pe distanţa asta, până la intrare.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească cum s-a petrecut teribilul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Mureş, un biciclist şi-a găsit sfârşitul în timp ce pedala spre casă. Doi copii au rămas fără tată