Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tatăl a doi copii, ucis în faţa unui supermarket, după ce şoferul unui BMW l-a călcat în repetate rânduri cu bolidul, după o ceartă, în Anglia

Tatăl a doi copii a fost ucis în parcarea din faţa unui supermarket, după ce un şofer cu BMW l-a spulberat pe troturar. Incidentul terifiant a avut loc în Surrey, Anglia, după o şicanare între cei doi, în trafic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2021, 16:28

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bărbatul, care urma să împlinească 50 de ani luna viitoare, a suferit răni fatale în zona pieptului după ce un şofer a intrat cu maşina în el şi într-un al doilea bărbat. Incidentul tragic a avut loc ieri după-amiază, după o ceartă din trafic, în pitorescul oraş Walton-upon-Thames din Surrey.

Bărbatul era tată de gemene

Matthew a murit după ce a fost „călcat în mod repetat” de şoferul BMW-ului, în faţa localului Marks and Spencer.

În această dimineață, prietenii i-au adus un omagiu lui și a soției sale, Kim.

Pe acelaşi subiect

„Tocmai am auzit ce s-a întâmplat cu Matthew. Este absolut îngrozitor. Vorbeam cu soţia lui Kim. Este absolut devastată, mi-a spus că a fost lovit în mod repetat în afara magazinului. Pur şi simplu nu înţeleg. Era un familist convins, bun, muncitor. Conducea o companie care se ocupă cu schele. Au fiice gemene de vârsta adolescenţei. Toată lumea este şocată. Îmi pare atât de rău de Kim şi de fete” a declarat un prieten de familie.

Ehcipajele de poliţie şi ambulanţă au venit imediat la faţa locului, dar nu au mai putut face decât să constate decesul, în jurul orei 14:15. Cel de-al doilea bărbat rănit a fost găsit rănit, pe trotuar, lângă trupul neînsufleţit al lui Matthew. Acesta din urmă a fost transportat de urgenţă cu avionul la spital, în stare gravă, dar medicii spun că are şanse mari de recuperare.

Prietenii l-au descris ca pe un „tip foarte deştept, plin de inspiraţie”, în timp ce mesajele de dio din partea vecinilor şi colegilor au curs pe reţelele de socializare după ce au aflat de tragedie:

„Este un șoc absolut, era o persoană grozavă, transmit gândurile şi condoleanţele mele soţiei şi fiicelor sale.”

„Niciun cuvânt nu poate exprima cât de șocant și tragic este această întâmplare”

Bărbatul de 49 de ani lasă în urmă o soţie, Kim, director al afacerii Sunbury Scaffold Services, și două fete, Maddy și Pippa.

„Biserica este deschisă pentru oameni, dacă au asistat la incident sau dacă au pierdut pe cineva drag. Biserica este deschisă pentru rugăciune privată de la 9.30 la 14.30, așa că pot găsi un refugiu și un loc de rugăciune dacă doresc. Dacă sunt oameni care au asistat la tragedie, îmi pot imagina că se află în stare de şoc, ca să nu mai vorbim de familiile celor implicați, așa că în mod absolut vom fi disponibili celor care doresc să contacteze biserica și ne vom ruga pentru ei în zilele următoare, fie că sunt direct implicați, fie că sunt martori, întrucât acest lucru este traumatic în sine” a spus Jonny Blair, vicarul Bisericii Sf. Maria din oraș, potrivit Daily Mail

Parcarea supermarketului a fost închisă ieri, deși magazinul M&S a continuat să tranzacționeze normal, în timp ce ofițerii trasat zona, iar experții au încercat să stabilească cu exactitate ce a condus la producerea tragediei. Un tânăr de 26 de ani, arestat sub suspiciunea de crimă și tentativă de crimă, rămâne în custodia poliției.

„Vă vom solicita respectuos să evitați zona, dacă este posibil, în timp ce continuăm să efectuăm anchete suplimentare” a declarat un purtător de cuvânt al secţiei locale de poliţie.

„Din anchetele noastre inițiale, se pare că a avut loc o altercație, care a dus la o confruntare fizică, apoi unul dintre bărbaţi s-a urcat în mașina lui și i-a lovit în mod repetat pe ceilalţi doi. În mod tragic, acest lucru a dus la moartea unui bărbat și la grava rănire a celuilalt. Gândurile noastre sunt alături de familiile și prietenii lor în acest moment extrem de dificil” a adăugat şi inspectorul şef Dave Springett.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tatăl a doi copii, ucis în faţa unui supermarket, după ce şoferul unui BMW l-a călcat în repetate rânduri cu bolidul, după o ceartă, în Anglia