Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 19 ani a făcut prăpăd pe Valea Oltului. Două victime într-un accident cu două TIR-uri şi două autoturisme

Un adolescent de 19 ani a făcut prăpăd pe Valea Oltului. Sunt două victime, într-un accident cu două TIR-uri şi două autoturisme.

Un adolescent de 19 ani a făcut prăpăd pe Valea Oltului. Sunt două victime, într-un accident cu două TIR-uri şi două autoturisme.

Două TIR-uri și două autoturism au fost implicate, miercuri dimineața, într-un accident rutier pe DN 7, la kilometrul 246.

Un tânăr de 19 ani din Vâlcea, care conducea un autoturism spre Sibiu a derapat și a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar un alt autoturism condus de un bucureștean de 30 de ani care circula în spatele său și al cărui șofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un TIR condus de un șofer de 47 de ani din Giurgiu și s-a răsturnat.

TIR-ul a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu TIR, condus de un bihorean de 51 de ani, care era de asemenea oprit.

Pe acelaşi subiect

"Pe DN 7, şoferul unui turism condus spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu parapetul lateral dreapta, iar turismul care îl urma şi al cărui şofer a oprit imediat după eveniment, a fost lovit în spate de un ansamblu TIR, răsturnându-se.

Apoi, TIR-ul a pătruns pe contrasens, în coliziune cu alt ansamblu TIR, de asemenea oprit. Şoferii celor două turisme sunt răniţi, conştienţi. Traficul este blocat total.", a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

În urma evenimentului, șoferii celor două autoturisme au fost răniți. Traficul este blocat complet în urma acestui eveniment. La fața locului se află polițiștii rutieri, care au demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 19 ani a făcut prăpăd pe Valea Oltului. Două victime într-un accident cu două TIR-uri şi două autoturisme