Antena Meniu Search
x

A murit Alina, tânăra de 33 ani rănită în accidentul de la Bascov, unde un microbuz s-a izbit de un stâlp. Patru copii au rămas orfani

Tânăra de 33 de ani transportată în comă la spital după un accident petrecut, pe 6 ianuarie, la Bascov, când un microbuz cu 8 pasageri a ieșit de pe autostradă și s-a izbit într-un stâlp de electricitate, a murit.

Tânăra de 33 de ani transportată în comă la spital după un accident petrecut, pe 6 ianuarie, la Bascov, când un microbuz cu 8 pasageri a ieșit de pe autostradă și s-a izbit într-un stâlp de electricitate, a murit.

Alina Turcanu, mamă a patru copii, se ducea la muncă în Cehia, alături de alți șapte oameni, după perioada Sărbătorilor. La ieșirea de pe autostradă, la Bascov, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, izbindu-se de un stâlp de electricitate

Imagini de la accidentul de la Bascov, de pe 6 ianuarie

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite. Alina stătea pe partea dreaptă a microbuzului, chiar în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp, și a suferit răni grave, fiind transportată în comă la Spitalul județean din Pitești.

Pe acelaşi subiect

Patru copii mici au rămas orfani de mamă

Alina Turcanu pleca la muncă în Cehia, pentru a le asigura un trai mai bun celor patru copii minori.

Alina avea două fete și doi băieți. Cel mai mic dintre ei are 8 ani.

Alina Turcanu, care a murit dupa accidentul de la Bascov, era mama a patru copii

După accident, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că se termină autostrada, însă, potrivit unor martori, bărbatul ar fi adormit la volan.

O apropiată a Alinei Turcanu a declarat, pentru observator.tv, că șoferul era la al doilea transport București - Cehia într-un interval de doar câteva zile. Pe data de 4 ianuarie efectuase un transport București - Cehia, după care pe data de 6 ianuarie s-a întors în România și, în momentul accidentului, pleca din nou spre Cehia.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A murit Alina, tânăra de 33 ani rănită în accidentul de la Bascov, unde un microbuz s-a izbit de un stâlp. Patru copii au rămas orfani