Antena Meniu Search
x

Manevră mortală pentru un polițist care abia se pensionase. Omul a trecut pe linie dublă continuă și a fost izbit în plin de un alt șofer

Un polițist a murit, joi, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat pe o stradă din Fălticeni.

Un polițist a murit, joi, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat pe o stradă din Fălticeni.

Bărbatul de 57 de ani, care abia se pensionase, conducea un autoturism Skoda Octavia, iar înainte de o trecere de pietoni aflată la intersecția străzilor Armatei cu Topitoriei, a virat brusc la stânga, deși drumul are marcaj dublu continuu.

Mașina condusă de polițist a fost lovită lateral de un autoturism Opel Astra, condus de un tânăr din Hârtop, și proiectată într-o țeavă de gaz metan.

Pe acelaşi subiect

Polițistul a fost găsit inconștient în fiarele contorsionate ale mașinii, dar nu a mai putut fi salvat deși a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

Șoferul din Hârtop s-a ales și el cu leziuni în zona gâtului, fiind transportat de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni.

Victima se pensionase în urmă cu doar câteva luni. El a fost subofițer în cadrul Biroului Criminalistic, apoi la Biroul Judiciar și, ulterior, la Ordine Publică în cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Manevră mortală pentru un polițist care abia se pensionase. Omul a trecut pe linie dublă continuă și a fost izbit în plin de un alt șofer