Antena Meniu Search
x

Elena Udrea ar putea fi despărțită de fiica ei, Eva Maria. Copilul poate ajunge în grija statului costarican

Situația Elenei Udrea, care a fost reținută și încarcerată în Costa Rica, este foarte complicată, ținând cont de faptul că fostul ministru a devenit mamă de doar două săptămâni.

Situația Elenei Udrea, care a fost reținută și încarcerată în Costa Rica, este foarte complicată, ținând cont de faptul că fostul ministru a devenit mamă de doar două săptămâni.

Un expert juridic din Costa Rica a declarat, joi, pentru Observator, că fiica Elenei Udrea, Eva maria, nu poate fi extrădată în România împreună cu mama ei, deoarece este cetățean costarican.

"Copilul nu poate fi extrădat împreună cu mama lui, fiindcă este costarican", spune Celso Gamboa.

Pe de altă parte, în situația în care copilul nu are familie în Costa Rica, statul îl poate lua în grijă.

Pe acelaşi subiect

"Este o situaţie complicată. Dacă tatăl copilului, familia copilului este aici, copilul poate rămâne aici, în Costa Rica. Dar în cazul în care copilul nu are familia în Costa Rica, ţara are o instituţie care poate avea grijă de copil", a declarat Celso Gamboa, fost magistrat.

Dacă tatăl copilului este însă în Costa Rica, bebeluşul rămâne cu el, a adăugat expertul.

Elena Udrea și Alina Bica, săltate de pe stradă în Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au fost reţinute, miercuri, iar apoi încarcerate în capitala San Jose. Cele două au fost săltate de pe stradă, la o diferenţă de câteva ore.

Elena Udrea a fost reţinută la ora locală 10:00 (n.r. 19.00, ora României), iar Alina Bica, patru ore mai târziu.

Elena Udrea și Alina Bica se află încarcerate într-o celulă de la subsolul tribunalului din capitala San Jose.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea ar putea fi despărțită de fiica ei, Eva Maria. Copilul poate ajunge în grija statului costarican