Antena Meniu Search
x

Tragedie la Galaţi! Patru tineri au intrat cu BMW-ul într-un stâlp. Doi dintre ei au murit pe loc. O fată din maşină a filmat live momentul impactului

Accident grav la Galaţi, noaptea trecută. Doi tineri şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 6, a intrat într-un stâlp.

Accident grav la Galaţi, noaptea trecută. Doi tineri şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 6, a intrat într-un stâlp.

Împreună un şoferul, în autoturism se aflau trei fete (două de 17 ani şi una de 14 ani).

Potrivit martorilor, maşina a derapat şi a intrat în intersecţia străzii Traian cu Bulevardul Brăilei, într-un stâlp. 

Pe acelaşi subiect

Fata aflată în dreaptă faţă şi şoferul au decedat pe loc, iar cele două tinere de pe bancheta din spate se află internate in stare gravă la spital.

Presa locală scrie că momentul impactului i-a surprins pe tineri făcând un live pe contul de instagram al uneia dintre fete.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, la ora 1.40.

"Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii", a spus Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie la Galaţi! Patru tineri au intrat cu BMW-ul într-un stâlp. Doi dintre ei au murit pe loc. O fată din maşină a filmat live momentul impactului