Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Denisa a murit într-un BMW condus cu peste 180 km/h! Un alt şofer a filmat bolidul celor patru tineri din Galaţi cu puţin timp înainte de dezastru (Video)

Un accident îngrozitor s-a produs noaptea trecută, în Galaţi. Doi tineri şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp.

de Redactia Observator

la 02.12.2017 , 20:53

Un accident îngrozitor s-a produs noaptea trecută, în Galaţi. Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi sunt în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 6, s-a izbit de un stâlp.

În accident au murit şoferul maşinii, Claudiu, în vârstă de 35 de ani, şi pasagera din dreapta, Denisa, o tânără în vârstă de doar 17 ani.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi au murit pe loc. Alte două fete, de 17 ani și 14 ani, care se aflau pe bancheta din spate, sunt în stare gravă la spital.

Potrivit presagalati.ro, accidentul, produs pe Bulevardul Brăilei, i-a surprins pe cei patru făcând un live pe Instagram.

Potrivit reporterntv.ro, pe rețelele de socializare a apărut informația conform căreia, în momentul impactului, mașina avea o viteză de peste 180 de kilometri/oră.

Un alt şofer a filmat cu camera de bord maşina celor patru tineri, cu puţin timp înaintea dezastrului! Priviţi mai jos imaginile:

”Accidentul a avut loc la ora 1.40 când șoferul unei mașini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecția cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani și a unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față. Totodată, au fost rănite și transportate la spital două fete de 14 și 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a mașinii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Denisa şi Claudiu

Pe Facebook au apărut zeci de mesaje de condoleanțe pentru tânăra de 17 ani, dar și mesaje în care șoferul este criticat dur pentru teribilismul său.

"Denisa nu pot sa cred ce aud. Ieri erai așa de bine, nici o secunda nu m-am gandit la asa ceva.. chiar dacă noi nu prea vorbeam, erai o persoana minunata și nu meritai un asemenea lucru.. Dumnezeu sa te odihnească".

"Dumnezeu sa te ierte iubirea vieții mele".

"Cum Denisa sa ne parasesti atat de repede? De ce? Nu mi pot exprima tristetea in cuvinte.....Vei ramane o amintire frumoasa si calda in sufletele noastre..... Dumnezeu sa te odihneasca in pace".

"Dumnezeu sa-i ierte! Inconstienta se plateste scump, dar in aceasta situatie e vorba si de cealalta viata luata cumva pe aceeasi iresponsabilitate......Nu cred ca si celelalte 2 fete care erau in masina o duc mai bine dupa acest eveniment! Mare pacat ca trebuie sa mai plateasca si altii".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Denisa a murit într-un BMW condus cu peste 180 km/h! Un alt şofer a filmat bolidul celor patru tineri din Galaţi cu puţin timp înainte de dezastru (Video)