Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Caracal. Femeie moartă într-un Opel răsturnat, un copilaș de 11 luni și alte două persoane au ajuns la spital

Accident grav în Caracal, o femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe o stradă din oraș. Un bebeluș de 11 luni a ajuns la spital.

De Ana Maria Ghiarasim la 27.02.2021, 15:27
Vezi și
  • Femeia care a murit în accident avea 48 de ani și era pasageră în Opel.
  • În total, cinci persoane se aflau în mașina care s-a răsturnat la marginea șoselei.

Femeia, în vârstă de 48 de ani era pasageră în Opelul care s-a răsturnat la marginea drumului. Alți doi pasageri, printre care și un copilaș de 11 luni, precum și conducătorul auto au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Era deja în stop cardio-respirator, când au ajuns la ea echipele de la ISU Olt. Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată.

O altă femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată, și copilul, de 11 luni, care nu prezenta urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal. 

Șoferul, un tânăr de 26 de ani, nu era băut

Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul mașinii, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la mâna stângă.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizată la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii susțin că șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident grav în Caracal. Femeie moartă într-un Opel răsturnat, un copilaș de 11 luni și alte două persoane au ajuns la spital