Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în centrul Capitalei: Un autobuz a intrat în plin într-o autoutilitară, care a ricoşat într-un alt autoturism. Şoferul STB a rămas încarcerat

Accident grav chiar în centrul Capitalei. Un autobuz al Societatea de Transport Bucureşti a intrat în plin într-o autilitară, care a ricoşat într-un alt vehicul.

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 12:45

Vezi și

Şoferul STB a rămas încarcerat. Alţi trei pasageri au fost transportaţi la spital.

Din primele informații, șoferului autobuzului i s-ar fi făcut rău și de aceea a pierdut controlul autovehiculului. Incidentul a avut loc pe Calea Dorobanți.

Ce spune STB

Astăzi, 11.08.2023, la ora 07:25, pe Calea Dorobanţi, la stația Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un eveniment de circulație cu o autoutilitară.

Pe acelaşi subiect

În urma producerii evenimentului, au fost accidentați 3 călători și șoferul autobuzului, aceștia fiind transportați pentru investigații la spital, în stare de constiență.

La sosirea echipajului de poliție, după efectuarea alcool testului, a rezultat că șoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră București, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societății. Precizăm că în cadrul Societății de Transport București STB S.A, s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului.

Ce spun poliţiştii 

La data de 11 august a.c., în jurul orei 07.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Dorobanților. Conducătorul unui autobuz al Societății de  Transport București, care se deplasa pe Calea Dorobanților, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulație, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă. 

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorului autobuzului, dar și a unui număr de trei călători din acesta. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Accident grav în centrul Capitalei: Un autobuz a intrat în plin într-o autoutilitară, care a ricoşat într-un alt autoturism. Şoferul STB a rămas încarcerat