Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul cumplit din Teleorman. Șoferul, băut bine, pornise cu nepotul său spre UK, la muncă

Accident cumplit în Teleorman. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce maşina în care se afla a intrat într-un parapet de protecţie de pe marginea drumului. Bara metalică a străpuns autoturismul din faţă până în spate şi s-a întins ca un arc pe 20 de metri din şosea. La volanul maşinii se afla unchiul băiatului, care era băut. Şi asta deşi cei doi abia plecaseră de acasă şi se duceau la muncă în Anglia. Reprezentanţii de la Drumuri spun că nu au nicio vină pentru tragedie.   

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 10.08.2023, 20:22

Vezi și

"Uitaţi şi dumneavoastră, a luat pur şi simplu toată balustrada care proteja pietonii pe acest pod. E trecută prin autoturism, din faţă până în spate". Tragedia a avut loc în toiul nopţii, pe un pod peste râul Teleorman de pe Drumul Naţional 6, care leagă Alexandria de Bucureşti

Şoferul de 38 de ani goneşte pe şosea, pierde controlul volanului şi se izbeşte de un parapet de pe marginea drumului. Bucata metalică se rupe, străpunge autoturismul pe sub farul din dreapta, îl loveşte pe pasager şi iese prin geamul din spate. 

Cristina Filip, reporter Observator: Şoferul care consumase alcool înainte de a urca la volan nu a reuşit să redreseze autotorismul. Maşina a continuat să ruleze şi a desprins o bucată de aproximativ 20 de metri din parapet metalic. Tânărul de 23 de ani, pasager pe locul din dreapta, nu a avut nicio şansă de supravieţuire. 

Accident mortal în Teleorman. Parapetul de metal aproape a rupt maşina în două

Pe acelaşi subiect

Ca prin minune, şoferul a scăpat nevătămat. Cei doi erau rude şi abia plecaseră de acasă. 

Cristina Filip, reporter Observator: Tânărul care a murit pe loc este chiar nepotul şoferului. Potrivit familiei, cei doi au plecat ieri din Turnu Măgurele spre Capitală. Destinaţia finală era Marea Britanie, acolo unde cei doi ar fi angajaţi. 

Familia este şocată. Reprezentanţii de la Drumuri spun că e normal ca parapetul să se rupă pe 20 de metri, la cât de violent a fost impactul.  

Alin Șerbănescu, reprezentant CNAIR: Este un caz clasic de conducere iresponsabilă. El a lovit în lisa asta care era încălecată, asta a creat o forţă care a împins bucata cealaltă de parapet după care, din inerţie, ca un arc, a revenit şi a intrat în maşină. Parapetul este gândit să se deformeze pentru că trebuie să atenueze şocul.

Localnicii se plâng de şoferii teribilişti care au devenit un pericol pe drumurile din zonă

Localnic: Ne terorizează, foarte aventuroşi. Imi tremură glasul când văd aşa ceva. Cum e posibil să intri într-o bară, să o iei după tine. Vă daţi seama cu ce viteză a intrat. 

În 2006, o tânără a rămas fără o mână după ce un parapet de pe marginea Drumului Naţional 13, a străpuns portiera maşinii într un accident rutier. Fata a primit în 2014 despăgubiri record, de la Compania Naţională Drumuri: un milion de euro . 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul cumplit din Teleorman. Șoferul, băut bine, pornise cu nepotul său spre UK, la muncă