Antena Meniu Search
x

Video Accident groaznic între o maşină şi un microbuz, în Constanţa. 16 persoane rănite. "A intrat drept în noi. M-a zdruncinat". A fost activat Planul Roşu

Accident grav, seara trecută, într-o comună din judeţul Constanţa. Un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit violent, iar 16 persoane au fost rănite sau au făcut atac de panică. La faţa locului a fost o întreagă desfăşurare de forţe. Din cauza numărului mare de victime, imediat a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Din fericire, pasagerii ambelor vehicule au scăpat cu răni uşoare, dar şi cu o sperietură zdravănă. 

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 10:25

Vezi și

Ora 17:30. Microbuzul care circula în comuna constănţeană Nicolae Bălcescu era plin cu pasageri care se întorceau acasă de la serviciu. La un moment dat însă, la o trecere de pietoni, şoferul a frânat. Nimeni nu a bănuit ce va urma. 

Accidentul a avut loc în dreptul trecerii de pietoni, microbuzul plin cu 13 persoane a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton, însă autoturismul din spate nu a mai apucat să frâneze şi la izbit în plin. Imediat a fost activat Planul Roşu. 

Şoferul maşinii: Nu a păstrat distanţa, eu am frânat că trecea un pieton. 

Pasager microbuz: A intrat drept în noi. Am fost chiar în spate, m-a zdruncinat. 

Conducătorul auto al maşinii se apără şi spune o altă variantă a poveştii.

Şoferul maşinii: Ce să se întâmple? A pus frână în faţa mea. Eu am păstrat distanţa şi am intrat în el. Am zis că nu trece pietonul şi când colo pietonul a trecut. A bruscat-o în faţa mea. 

Zduncinaţi bine de lovitura puterincă, unii dintre pasageri au făcut atacuri de panică. Alţii însă au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns mai multe echipaje de intervenţie. 

Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea: Colegii mei au găsit şaisprezece persoane, treisprezece bărbaţi din microbuz şi o femeie şi doi bărbaţi din autoturism. Toate persoanele fiind neîncarcerate. 

Deşi toată lumea a scăpat nevătămată pagubele materiale sunt mari. Poliţiştii au deschis pe numele şoferului vinovat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident groaznic între o maşină şi un microbuz, în Constanţa. 16 persoane rănite. "A intrat drept în noi. M-a zdruncinat". A fost activat Planul Roşu