Antena Meniu Search
x

Video Accident în lanț cu 7 mașini pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, sensul către București. Traficul este blocat complet

Accident în lanț, vineri, pe DN1, sensul către București. Șapte mașini, în care se aflau 13 adulți și un copil, s-au ciocnit între Ploieşti şi Braşov, în localitatea prahoveană Băneşti. În urma caramblului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. 

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 13:10

Vezi și

Update: La această oră, traficul rutier este restricționat pe sensul Brașov către București.

Știrea inițială:

Șapte mașini au fost implicate într-un carambol, vineri, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în localitatea prahoveană Băneşti. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Capitală, într-o zonă unde se circulă pe două benzi pe sens.

Traficul pe DN1, în localitatea prahoveană Băneşti, blocat complet după accident

Pe acelaşi subiect

Din fericire, nu există răniţi, însă o persoană - din cele 14 care se aflau în autoturisme - a suferit un atac de panică, au declarat oficiali ai ISU Prahova. 

La această oră, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, intervenția salvatorilor fiind în plină desfășurare. La fața locului intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

- Articol în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident în lanț cu 7 mașini pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, sensul către București. Traficul este blocat complet