Antena Meniu Search
x

Cel puţin 20 de morţi, între care 11 copii, în Pakistan. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul maşinii: cea mai tânără victimă are 2 ani

Cel puţin 20 de persoane, majoritatea copii mici, au murit, iar alte 14 au fost rănite în accidentul unui microbuz pe un drum afectat de inundaţiile din vară în sudul Pakistanului, a anunţat vineri poliţia pakistaneză. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autovehiculul într-un şanţ. 

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 11:15

Printre morţi se numără 11 copii cu vârste cuprinse între 2 şi 8 ani, care cel mai probabil călătoreau în poala părinţilor lor, a declarat pentru AFP un responsabil al poliţiei locale, Khadim Hussain, potrivit Agerpres. Vehiculul a ajuns într-un şanţ adânc umplut cu apă "pe un drum care a fost spălat de inundaţii" în provincia Sindh, a explicat el, adăugând că şoferul "nu a văzut semnalul ce indica drumul de ocolire".

Inundaţii catastrofale în Pakistan

Accidentele mortale sunt foarte frecvente în transporturile din Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi conducerii imprudente.

O treime din ţară s-a aflat sub apă după inundaţiile catastrofale care au lovit Pakistanul în această vară. Peste 1.700 de persoane au fost ucise, opt milioane strămutate şi infrastructura a suferit pagube masive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 20 de morţi, între care 11 copii, în Pakistan. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul maşinii: cea mai tânără victimă are 2 ani