Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător la Costești, în Buzău, după ce cutia de viteze a unei mașini s-a blocat în mers. Doi șoferi luptă acum să supraviețuască

Un accident în lanţ a avut loc în această dimineaţă pe DN2, în județul Buzău. Șoferul unui camion a lovit două autoturisme care staţionau pe marginea drumului apoi a ieşit de pe şosea. Din spate venea o a treia maşină care nu a mai putut evita ciocnirea. Doi oameni care erau într-una din maşinile staţionate au fost răniţi. O a treia victimă a fost resuscitată de paramedici la locul accidentului.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 13:45

Vezi și

Accidentul a avut loc, în această dimineaţă, pe DN 2, în localitatea Costeşti, judeţul Buzău. Șoferul unui autoturism a fost nevoit să oprească, după ce cutia de viteze a mașinii sale s-a blocat. Un alt șofer a oprit pentru a-l ajuta pe tânărul de 28 de ani rămas cu mașina în drum. Din spate a venit un camion care a lovit violent cele două mașini.

Adrian Roșioru – Politia Rutieră Buzău: Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente în mers. Impactul dintre autocamion şi cele două autoturisme staţionate, unul datorită unei probleme tehnice, s-a produs pe acostamentul consolidat al drumului. 

Un al patrulea șofer nu a observat accidentul şi a intrat în mașinile deja lovite de camion.

Unul dintre răniţi a fost resuscitat de paramedici la locul accidentului

Pe acelaşi subiect

Trei bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, doi dintre ei în stare gravă. Unul dintre răniţi a fost resuscitat de paramedici la locul accidentului.

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Un bărbat în vârstă de 54 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral grav. Celălalt bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat în stop cardio-respirator.

Circulaţia în zonă a fost îngreunată mai bine de o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător la Costești, în Buzău, după ce cutia de viteze a unei mașini s-a blocat în mers. Doi șoferi luptă acum să supraviețuască