Antena Meniu Search
x

Accident ÎNGROZITOR în Cluj! Un șofer a fost DECAPITAT după impactul cu o cisternă care a luat foc - VIDEO

Accident îngrozitor în Cluj, acolo unde un șofer a avut parte de o moarte oribilă după impactul cu o cisternă care a luat foc.

Accident îngrozitor în Cluj, acolo unde un șofer a avut parte de o moarte oribilă după impactul cu o cisternă care a luat foc.

Tragicul accident s-a produs în zona localității Mera din județul Cluj. Un autoturism marca Volkswagen și o autocisternă au fost implicate în evenimentul care a blocat traficul din zonă timp de câteva ore.

Conform primelor informații, șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens, într-o curbă, acolo unde a fost efectiv spulberată de cistena încărcată cu ciment.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului marca Volkswagen, un bărbat din Viștea, comuna Gârbău, a murit pe loc în urma accidentului, el fiind decapitat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autospeciala încărcată cu ciment a luat foc în urma impactului, fiind nevoie de zeci de minute până când pompierii să reușească să stingă incendiul.

Din cauza producerii accidentului cozile de mașini între Cluj-Napoca și Zalău, pe ambele direcții, s-au întins pe mai bine de 10 kilometri, șoferii fiind nevoiți să aștepte în coloană și 2 ore jumate până când s-au putut pune în mișcare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, s-a intervenit cu patru autospeciale la un accident produs pe DN 1F.

Șoferul cisternei a fost transportat de urgență la spital cu un echipaj SMURD, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident ÎNGROZITOR în Cluj! Un șofer a fost DECAPITAT după impactul cu o cisternă care a luat foc - VIDEO