Antena Meniu Search
x

Tragedie la Medgidia! O fetiță de 2 ani a murit, după ce A CĂZUT de la etajul 4 al Spitalului Municipal

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 4 al Spitalului Județean, unde se afla internată alături de mama ei la secția de pediatrie.

Un incident tragic s-a produs în Medgidia. O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 4 al Spitalului Județean. A murit, în ciuda eforturilor medicilor.

Copila, care era originară dintr-o localitate constănţeană, era internată la Secţia de Pediatrie a Spitalului din Medgidia, împreună cu mama ei. S-a prăbuşit în gol, de la etajul 4.

Deocamdată, însă, nu sunt informaţii despre cum s-a produs tragedia. Potrivit martorilor, în urma incidentului, mama sa a leşinat.

Fetiţa a fost găsită în stop cardiorespirator de către medici. Au urmat procedurile de resuscitare, însă,din cauza stării foarte grave, doctorii au decis transportarea copilei la Constanţa.

Copila de doi ani a fost preluată de un elicopter SMURD, însă toate eforturile au fost zadarnice: a murit, din cauza rănilor foarte grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tragedie la Medgidia! O fetiță de 2 ani a murit, după ce A CĂZUT de la etajul 4 al Spitalului Municipal