Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Neamț, live pe internet. Ultimele secunde înainte de tragedie şi momentul impactului au fost transmise pe o reţea de socializare

Teribilismul l-a costat viaţa pe un bărbat din judeţul Neamţ şi i-au băgat în spital pe alţi doi, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum din comuna Borca. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 07:35

Vezi și

Ultimele secunde înainte de tragedie, dar şi momentul impactului, au fost surprinse într-o transmisiune live pe care pasagerul din dreapta a făcut-o pe o reţea de socializare.

Drumul spre moarte, filmat live pe internet

Pe filmare se vede cum, la un moment dat, autoturismul loveşte o altă maşină, iese pe marginea şoselei, se loveşte de un cap de pod, apoi se răstoarnă. Până la sosirea salvatorilor, toate persoanele din autoturism au fost scoase de către ceilalţi participanți la trafic.

Pentru un bărbat de 51 de ani medicii au declarat decesul pe loc. Celelalte două persoane, respectiv doi bărbați de 50 și 33 de ani, au fost preluate de echipajele SMURD și duse la spitalul din Bicaz.  

Polițiștii verifică din ce cauză s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Neamț, live pe internet. Ultimele secunde înainte de tragedie şi momentul impactului au fost transmise pe o reţea de socializare