Antena Meniu Search
x

Cum s-a produs tragedia din Neamţ, unde o maşină s-a izbit de o alta, apoi a lovit un podeţ şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, beat bine la volan, a ucis un om

Accidentul în urma căruia un bărbat a murit și alți doi au fost răniți, în Birca, județul Neamț, a fost produs de un șofer beat, au stabilit polițiștii.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 18:58

Un mort și doi răniți după ce o mașină a lovit un cap de pod
Un mort și doi răniți după ce o mașină a lovit un cap de pod - ISU Neamţ

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Neamț a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Borca, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din Borca, după care a acroșat un podeț din beton.

Accident mortal în Neamţ

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, pasager în primul autoturism a murit. De asemenea, șoferul și un alt pasager, în vârstă de 49 de ani, din același autoturism au fost răniți, relatează Mediafax.

Ambii șofeir au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din județul Suceava.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs tragedia din Neamţ, unde o maşină s-a izbit de o alta, apoi a lovit un podeţ şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, beat bine la volan, a ucis un om