Antena Meniu Search
x

Andreea a murit din cauza unui şofer agresiv care conducea cu viteză şi dădea flash-uri (Video)

Andreea, adolescenta în vârstă de 16 ani al cărui destin s-a frânt noaptea trecută în zona localităţii Movila Vulpii din Prahova, a fost ucisă de un şofer vitezoman şi agresiv.

Vezi și

Andreea, adolescenta în vârstă de 16 ani al cărui destin s-a frânt noaptea trecută în zona localităţii Movila Vulpii din Prahova, a fost ucisă de un şofer vitezoman şi agresiv.

Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 19.00, pe DN 1, în Movila Vulpii din Prahova.

Andreea, o adolescentă de 16 ani, se afla într-un autoturism condus de un tânăr de 35 de ani, din Câmpina, alături de care se deplasa dinspre Câmpina către Ploieşti.

Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză foarte mare, chiar dacă afara era ceaţă şi vizibilitatea era foarte redusă, şi dădea flash-uri celorlalţi şoferi pentru a-i depăşi.

Pe acelaşi subiect

"Au trecut câţiva oameni ce veneau dinspre Câmpina, s-au oprit şi au spus că dânsul cobora de la Câmpina şi dădea flash-uri, cu o viteză foarte mare", a declarat Claudiu, un martor care s-a oprit la locul tragediei pentru a-i ajuta pe oamenii prinşi între fiarele contorsionate.

La un moment dat, în zona localităţii Movila Vulpii, şoferul de 35 de ani a pătruns pe contrasens pentru a efectua o depăşire, însă nu a văzut o maşină care se apropia. Impactul nu a putut fi evitat, fiind extrem de violent.

Maşina şoferului vinovat s-a răsturnat pe câmp, iar în urma impactului a fost distrusă în totalitate. Motorul a fost găsit la câţiva metri pe şosea.

În celălalt autoturism implicat în accident se afla tot un tânăr în vârstă de 35 de ani. Maşina lui s-a oprit în partea din spate a unui TIR.

În urma accidentului, Andreea, adolescenta de 16 ani aflată în maşina şoferului vitezoman, a murit pe loc.

Cei doi şoferi au fost grav răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital.

Pe numele şoferului vinovat, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Andreea a murit din cauza unui şofer agresiv care conducea cu viteză şi dădea flash-uri (Video)