Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact devastator la Petroșani! Șapte oameni, printre care și un copil de cinci ani, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent (Video)

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, în municipiul Petroşani, după ce două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, şapte persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 11.03.2018 , 17:04

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, în municipiul Petroşani, după ce două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, şapte persoane, printre care şi un copil de cinci ani, au fost duse la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor precum şi echipaje SAJ au intervenit pentru salvarea a şapte persoane - o femeie, cinci bărbaţi şi un copil în vârstă de 5 ani.

Pe acelaşi subiect

Foto: Facebook/Petre Valentin

Cei şapte se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune.

Cel mai grav rănit, un bărbat, a fost încarcerat fiind eliberat din autoturism după intervenţia echipei de descarcerare.

Toţi răniţii, cu politraumatisme în urma accidentului rutier, au fost transportaţi conştienţi la UPU Petroşani, cu ambulanţele, informează ISU Hunedoara. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Impact devastator la Petroșani! Șapte oameni, printre care și un copil de cinci ani, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent (Video)