Antena Meniu Search
x

Fratele Magdei Ciumac a rămas fără o ureche după bătaia de la Timișoara. Opt persoane, printre care și un judecător, s-au bătut cu scaunele din cauza unor dedicații

Magda Ciumac dezvăluie că fratele ei a rămas fără o ureche după bătaia de la Timișoara, în care au fost implicate opt persoane, printre care și un judecător.

Magda Ciumac dezvăluie că fratele ei a rămas fără o ureche după bătaia de la Timișoara, de sâmbătă noapte, în care au fost implicate opt persoane, printre care și un judecător.

"Fratele meu este cel care a rămas fără o ureche. El se afla la o masă împreună cu un judecător de la secția 1 Civilă a Tribunalului Timișoara și un alt prieten. Sărbătoreau faptul că fiica fratelui meu împlinise doi anișori. La un moment dat a început bătaia. S-au lovit cu scaunele. Bătaia a plecat de la cine a făcut cele mai multe dedicaţii", a povestit Magda Ciumac.

Potrivit acesteia, judecătorul şi fratelei ei sunt grav răniţi.

Pe acelaşi subiect

Foto: Judecătorul bătut la Timișoara

O bătaie de proporţii a avut loc la Timişoara, sâmbătă noapte, în faţa unui bar.

Opt persoane, printre care s-au aflat și două femei, şi-au împărţit pumni şi picioare.

Toate persoanele implicate în bătaie au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia confirmă altercaţia şi precizează că s-a deschis un dosar în care se fac cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fratele Magdei Ciumac a rămas fără o ureche după bătaia de la Timișoara. Opt persoane, printre care și un judecător, s-au bătut cu scaunele din cauza unor dedicații