Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 2 ani a fost salvată de şoferi, la Reghin, într-un accident produs de mama ei, care e în comă

O fetiţă de 2 ani a fost salvată de şoferi, la Reghin, într-un accident produs de mama ei, care e în comă. Tânăra s-a răsturnat cu maşina şi a rămas încarcerată.

O fetiţă de 2 ani a fost salvată de şoferi, la Reghin, într-un accident produs de mama ei, care e în comă. Tânăra s-a răsturnat cu maşina şi a rămas încarcerată.

Fetiţa de doi ani a fost scoasă din autoturismul contorsionat imediat după accident de şoferii care opriseră pe şosea. Din fericire, copila e rănită, dar leziunile ei sunt minore. În schimb, mama ei e în comă.

Accidentul a avut loc marţi de dimineaţă pe DN 15 A, la ieşirea din Reghin spre Bistriţa. Un autoturism s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns pe marginea şoselei, în maşină fiind o tânără de 25 de ani, la volan, şi fetiţa ei de 2 ani.

"Astăzi în jurul orei 8,50 min pe DN 15 A e578, în afara loc Reghin, spre localitatea Bistrița, la km 2plus 350 m, o femeie în vârstă de 25 de ani din mun Reghin, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într o curbă la dreapta a intrat pe sens opus unde a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnadu-se în afara partii carosabile.

În urma accidentului au rezultat doua victime respectiv conducătoarea auto de 25 de ani împreună cu fiica acesteia minora, ambele fiind transportate la unitatea spitalicească.", a comunicat Poliţia.

Traficul a fost blocat pe un sens de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 2 ani a fost salvată de şoferi, la Reghin, într-un accident produs de mama ei, care e în comă