Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident mortal aproape de Salonta. Un BMW X6 a intrat pe contrasens şi a făcut praf o Dacie

Accident mortal, marţi dimineaţă, pe DN 79, între Salonta şi Oradea. Un BMW X6 s-a izbit frontal de o autoutilitară Dacia, după ce a intrat pe contrasens.

de Redactia Observator

la 22.01.2019 , 09:38

Şoferul Daciei a murit Accident mortal aproape de Slonta. Un BMW X6 a intrat pe contrasens şi a făcut praf o Dacie - ebihoreanul

Accident mortal, marţi dimineaţă, pe DN 79, între Salonta şi Oradea. Un BMW X6 s-a izbit frontal de o autoutilitară Dacia, după ce a intrat pe contrasens.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a intrat la ora 7.20. Accidentul rutier s-a produs pe DN 79, în afara localităţii bihorene Mădăras, fiind implicate două autovehicule. Din păcate, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului.

Din datele pe care le avem, conducătorul autoturismului (BMW n.r) a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, citat de Bihoreanul.

Articolul continuă după reclamă

Traficul în zonă este îngreunat. "Circulaţia se desfăşoară în acest moment pe un singur fir, alternativ", a mai precizat Dinu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident mortal aproape de Salonta. Un BMW X6 a intrat pe contrasens şi a făcut praf o Dacie