Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un taximetrist a murit pe loc într-un cumplit accident la Reghin: 'Am pierdut un coleg adevărat'

Doliu printre taximeştri după ce un coleg şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs pe DN 15A, între localităţile Sântu şi Reghin.

de Redactia Observator

la 01.10.2018 , 12:19

Un taximetrist a murit pe loc într-un cumplit accident la Reghin Un taximetrist a murit pe loc într-un cumplit accident la Reghin - Facebook

Doliu printre taximeştri după ce un coleg şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs pe DN 15A, între localităţile Sântu şi Reghin.

Tragedia s-a produs, ieri dimineaţă, în jurul orei 06.00, în judeţul Mureş, atunci când taximetristul, care se afla singur în autoturismul său marca Skoda, a intrat în plin într-un cap de pod.

Din cauza vitezei excesive, maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

Articolul continuă după reclamă

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată, pe un fir alternativ, pe DN 15A, între localităţile Sântu şi Reghin, judeţul Mureş, în urma accidentului soldat cu decesul conducătorului autoturismului, care a lovit un cap de pod”, a anunţat, ieri, Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit primelor informaţii, taximetristul se afla singur în maşină în momentul accidentului.

Sute de taximetrişti din întreaga ţară au lăsat mesaj de adio pe Facebook după ce un prieten al taximetristului mort în accidentul de la Reghin a postat mesajul: 'Am pierdut un coleg. Am pierdut un coleg adevărat. Rămas bun prietene.Emil.Brașoveanu.Reghin-Sântu.ora 6'.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un taximetrist a murit pe loc într-un cumplit accident la Reghin: 'Am pierdut un coleg adevărat'