Antena Meniu Search
x

Video Accident STB în Capitală. Şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Cât de avariat e autobuzul

Accident în cartierul Dorobanţi din Capitală. Şoferul unui autobuz a intrat într-o dubiţă care transporta pâine, iar aceasta a lovit la rândul ei, o maşină de lux parcată pe marginea şoselei. Şoferul autobuzului şi trei călători din mijlocul de transport în comun au ajuns la spital. Martorii spun că bărbatului i s-ar fi făcut rău.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.08.2023, 14:15

Vezi și

Cele patru victime ale accidentului de autobuz din Capitală au ajuns în grija medicilor, au fost preluate conştiente astfel că nu sunt răni care să le pună viaţa în pericol.  

Accidentul s-a produs după ce şoferului i s-ar fi făcut rău la volan şi nu ar fi reuşit să evite o altă maşină de marfă, care staţiona pe prima bandă a şoselei. Autoutilitara a fost lovită atât de puternic încât a fost mutată aproape 10 metri. La rândul ei a lovit un alt autoturism care era parcat. 

Autobuzul a fost retras şi se află în Autobaza Nordului, acolo unde poliţiştii vor putea să vină să facă măsurători dacă vor considera că mai este cazul. Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident STB în Capitală. Şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Cât de avariat e autobuzul