Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani din Tarcău a fost ucisă pe loc de un şofer începător care conducea cu peste 130 de km/h (Video)

O tânără în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost spulberată de un şofer începător care conducea cu peste 130 de km/h.

O tânără în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost spulberată de un şofer începător care conducea cu peste 130 de km/h.

Accidentul care s-a produs în localitatea Tarcău din judeţul Neamţ a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă.

Tragedia s-a produs în jurul orei 18.00, în centrul localităţii Tarcău. O tânără în vârstă de 18 ani mergea pe marginea drumului când, la un moment dat, şoferul unui autoturism marca Volkswagen, care avea permis de numai două luni, a spulberat-o.

Pe imaginile de supraveghere se poate observa cum şoferul pierde controlul direcţiei din cauza vitezei excesive.

Pe acelaşi subiect
Autorul accidentului de la Tarcau avea permis de doua luni si circula cu 130 de km/h

El avea permis de numai două luni, iar seara trecută conducea cu peste 130 de km/h.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a lovit-o pe tânăra de 18 ani, maşina s-a izbit de un cap de pod şi de scările unei locuinţe şi a fost distrusă în totalitate.

În urma impactului, şoferul începător a fost şi el rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, notează tvmneamt.ro.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Localnicii spun că deşi avea permis de numai două luni, şoferul circula deseori cu viteză excesivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » O tânără de 18 ani din Tarcău a fost ucisă pe loc de un şofer începător care conducea cu peste 130 de km/h (Video)