Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Toaleta unei şcoli din Piatra-Neamţ a fost inaugurată de autorităţi cu panglică tricoloră şi mare fast (Foto)

Toaletă inaugurată cu mare fast la o şcoală din Piatra Neamţ. Autorităţile locale, în frunte cu primarul, au tăiat o panglică şi au organizat o festivitate.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 14:47

Toaletă inaugurată cu mare fast la o şcoală din Piatra Neamţ. Autorităţile locale, în frunte cu primarul, au tăiat o panglică şi au organizat o festivitate.

Primarul oraşului, Dragoş Chitic, a fost cel care a tăiat panglica la festivitatea de inaugurare a WC-urilor unei şcoli din oraş.

Toaleta inaugurată la Piatra Neamţ a fost tratată ca un mare succes de autorităţile locale.

Articolul continuă după reclamă

Nu vorbim despre o şosea care să ajute un oraş întreg, un proiect cu fonduri europene în beneficiul comunităţii sau măcar de un parc pentru copii.

Pe acelaşi subiect
Toaleta inaugurata la Piatra Neamt a beneficiat si de o panglica tricolora

Primarul Dragoş Chitic s-a pozat în interiorul toaletei de la şcoală, ba în WC-uri, ba în oglindă şi a postat apoi imaginile pe Facebook pentru ca toţi locuitorii municipiului Piatra Neamţ să se poată bucura de toaleta inaugurată.

Toaleta inaugurata cu mare fast la o scoala din Piatra Neamt

La festivitatea organizată la şcoală, după renovarea grupului sanitar, au fost invitaţi copii, părinţi, profesori şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Prezentată ca un mare succes, toaleta inaugurată la Piatra Neamţ a beneficiat, cum se cade în astfel de cazuri, de o mare panglică tricoloră tăiată de însuşi edilul oraşului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Toaleta unei şcoli din Piatra-Neamţ a fost inaugurată de autorităţi cu panglică tricoloră şi mare fast (Foto)