Antena Meniu Search
x

Doi tineri au murit, iar prietenul lor este în comă după ce maşina lor s-a rupt în două într-un copac (Video)

Accident groaznic, seara trecută, în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant. Doi tineri au murit, iar prietenul lor este în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2019, 11:59

Accident groaznic, seara trecută, în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant. Doi tineri au murit, iar prietenul lor este în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Bilanţ cumplit de Rusalii. 21 de oameni au murit şi alte câteva zeci au fost grav răniţi în accidente de circulaţie. Noaptea trecută, patru persoane între care un copil de 12 ani şi-au pierdut viaţa. Cauzele au fost viteza excesivă şi neacordarea de prioritate.

Seara trecută, doi oameni şi-au pierdut viaţa iar o a treia a fost transportată în stare gravă la spital după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. 

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină duminică, 16 iunie, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant.

Pe acelaşi subiect
Accident groaznic, seara trecută, în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant

Tineri, în viteză spre moarte. Accident teribil în Tulcea, între Cataloi și Nalbant

În accident a fost implicată o maşină în care erau trei tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani.

O persoană - șoferul - a fost descarcerată, însă a intrat în stop-cardio respirator. Ulterior, a răspuns manevrelor de resuscitare, și a fost preluată și transportată de ambulanța SAJ la spital. Unul din pasageri a fost de asemenea preluat de ambulanța SAJ și transportat la spital.

Din nefericire, pentru cea de a treia victimă a fost pronunțat decesul de către medicul de pe ambulanță. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt pur şi simplu în două. 

Doi tineri au murit, iar prietenul lor este în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac

Din primele informaţii, şoferul, un tânăr de 30 de ani cu permis de un an, ar fi gonit pe şosea, cu cei doi prieteni în maşină. 

La un moment, dat a intrat în depăşire pe linie continuă, iar când a văzut că vine un autoturism din faţă, s-a speriat şi a tras de volan atât de tare încât a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac, potrivit martorilor.

În accident a fost implicată o maşină în care erau trei tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani

Unul dintre tineri, prins în epava autoturismului distrus, a fost resuscitat minute în şir, însă medicii au fost nevoiţi să pronunţe decesul. Şoferul a murit şi el în drum spre spital, iar pasagerul din spate, singurul supravieţuitor, este în stare critică.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi tineri au murit, iar prietenul lor este în comă după ce maşina lor s-a rupt în două într-un copac (Video)