Antena Meniu Search
x

O tânără din Bucureşti a murit într-un grav accident pe Valea Oltului

O tânără în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un grav accident produs pe Valea Oltului, pe DN 7, în zona satului Lazaret din Sibiu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.01.2020, 09:41

O tânără în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un grav accident produs pe Valea Oltului, pe DN 7, în zona satului Lazaret din Sibiu.

Tragedia s-a produs în jurul orei 20.30, pe DN 7, între satul Lazaret şi comuna Boiţa din Sibiu, pe Valea Oltului.

Potrivit anchetatorilor, o tânără de 31 de ani, din Bucureşti, circula dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza.

Astfel, maşina a lovit parapeţii de plastic care separă sensurile de mers şi apoi a ajuns pe contrasens unde s-a izbit violent de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 33 de ani, cetăţean bulgar.

Pe acelaşi subiect
Accident mortal pe DN 7, în satul Lazaret, Sibiu

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat echipaje medicale, poliţişti rutieri şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa tinerei de 31 de ani din Bucureşti.

O altă tânără, în vârstă de 35 de ani, pasageră în maşina de Bulgaria, a fost grav rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Poliţiştii rutieri din Sibiu au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără din Bucureşti a murit într-un grav accident pe Valea Oltului