Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe E 85, cu şase victime la Pădureni. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Accident teribil pe E 85, la Pădureni, în judeţul Vrancea, produs între două maşini. Din primele informaţii, sunt mai multe victime, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Accident teribil pe E 85, la Pădureni, în judeţul Vrancea, produs între două maşini. Din primele informaţii, sunt mai multe victime, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

(Actualizare): Un alt copil a fost transportat la spitalul din Adjud, fiind al doilea copil al familiei decedate.

(Actualizare): O familie aflată într-o maşină cu numere de Constanţa, un copil de 13 ani şi părinţii lui, a murit în accidentul teribil de la Pădureni. Cea de-a patra victimă decedată se afla în celălalt autoturism, înmatriculat în Bacău.

(Actualizare) Din ultimele informaţii, numărul victimelor decedate în accidentul de la Pădureni a crescut la patru morţi. Circulaţia în zonă e oprită de mai bine de o oră, coada de maşini întinzându-se pe kilometri întregi. 

Pe acelaşi subiect

(Actualizare) Au apărut primele imagini de la accidentul din Pădureni, Vrancea. La fața locului a fost trimis şi un elicopter SMURD, iar unele victime sunt resuscitate pe şosea.

(Actualizare) Din primele informaţii, un adolescent de 15 ani este în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare. Circulatia în zona este blocată pe ambele sensuri, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vrancea, Cristina Pîrvu.

(Actualizare) Ultimele informaţii privind starea victimelor: sunt 8 persoane rănite, 6 în stare gravă şi două decedate, fiind încarcerate.

În accidentul produs în comuna Calimanesti, localitatea Padureni au fost implicate două maşini şi au rezultat 6 victime.

La fata locului intervin o autospeciala de stingere, descarcerarea si 5 echipaje medicale SMURD si SAJ.

A fost activat Planul Rosu de Interventie, iar spre locul interventiei se deplaseaza si elicopterul SMURD. Din primele informatii, sunt 2 persoane sunt decedate, iar alte 4 ranite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Accident teribil pe E 85, cu şase victime la Pădureni. A fost activat Planul Roşu de intervenţie