Antena Meniu Search
x

El este tânărul mort în teribilul accident de motocicletă de la Dumitriţa. Rafael avea 20 de ani şi abia se căsătorise (Video)

Un teribil accident de motocicletă a curmat viaţa unui tânăr de 20 de ani, aseară, comuna Dumitrița, judeţul Bistriţa-Năsăud. Rafael, căsătorit de nici două luni de zile, și-a găsit sfârșitul la mai puțin de un  kilometru de casă. 

Un teribil accident de motocicletă a curmat viaţa unui tânăr de 20 de ani, aseară, comuna Dumitrița, judeţul Bistriţa-Năsăud. Rafael, căsătorit de nici două luni de zile, și-a găsit sfârșitul la mai puțin de un  kilometru de casă. 

Dornic de o plimbare, Rafael Calvet a luat motocicleta fratelui său de 16 ani și a ieșit pe pășunea din apropiere. Îngrijorat că nu se mai întoarce, fratele său mai mic a plecat să-l caute.

L-a găsit inconștient la câțiva metri buni de motocicletă. A dat alarma, iar la fața locului au venit două echipaje SAJ și SMURD, însă a fost prea târziu. După aproape o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare, Rafael a fost declarat decedat.

O cauză a tragediei ar putea fi faptul că, din cauza lipsei de experiență, dar și a pământului umed, tânărul a pierdut controlul motorului și a fost aruncat la câțiva metri distanță, fiind rănit puternic în zona capului. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii spun că dacă ar fi purtat cască de protecţie, poate supravieţuia.

„La locul intervenției echipajele medicale au găsit o victimă (bărbat în vârstă de 20 de ani), în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul intervenției“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa locală scrie că Rafael provenea dintr-o familie de penticostali. Era fiul conducătorului de biserică (n.r. responsabilul peste biserică îl lipsa pastorului) şi mai avea un frate și o soră.

Tânărul se căsătorise cu iubita sa în luna iulie a acestui an şi își terminase de curând și casa, în care voia să locuiască alături de soția sa. Rafael era angajat la o fabrică de sticlă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » El este tânărul mort în teribilul accident de motocicletă de la Dumitriţa. Rafael avea 20 de ani şi abia se căsătorise (Video)