Antena Meniu Search
x

Video Accidente pe bandă rulantă provocate de şoferii ucraineni. Oboseala şi tensiunea dramei de acasă îşi spun cuvântul

Fugiţi din calea războiului, mii de șoferi din Ucraina conduc, în aceste zile, pe șoselele din România, în drumul către o viață mai bună. Tensiunea dramei care se consumă acasă și oboseala acumulată până la ajungerea în România, se fac, însă, simțite. În ultimele zile s-au petrecut o serie de accidente în care au fost implicaţi şoferii ucraineni. Aşa că autoritățile iau acum măsuri.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.03.2022, 08:04

Vezi și

După ce mai mulţi ucraineni au fost implicaţi în accidente rutiere, pe teritoriul ţării noastre, în ultimele zile, poliţiştii şi-au asumat acum o misiune specială. 

ag. princ. Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Poliţiştii vor opri în trafic autovehicule care parcurg în trafic distanţe considerabile, oferind sfaturi preventive, respectiv recomandarea de a lua pauze când se simt obosiţi.

Poliţiştii români vin cu sfaturi pentru şoferii din Ucraina

Agenţii de la Circulaţie le oferă şoferilor străini şi flyere cu recomandarea: Nu conduceți dacă sunteți obosiți!, tradusă în mai multe limbi, inclusiv ucrainiană. Refugiaţii îşi amintesc cu multă suferinţă situaţia din ţara lor. 

''Ruşii ucid ucrainienii, ucid pe toată lumea. Bombardează civili.'' 

Mai multe accidente în care au fost implicaţi şoferi ucraineni au avut loc în ultimele zile. Ieri, de exemplu, un microbuz și un autoturism, în care se aflau cetățeni din Ucraina, s-au ciocnit violent în localitatea Buhăiești. 11 persoane au fost rănite, inclusiv doi copii. Iar trei tinere din Ucraina au avut nevoie de ajutor, în Hunedoara, după ce maşina în care se aflau s-a defectat. Fetele au fost ajutate de nişte tineri care le-au reparat maşina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accidente pe bandă rulantă provocate de şoferii ucraineni. Oboseala şi tensiunea dramei de acasă îşi spun cuvântul