Antena Meniu Search
x

Accidentul cu 4 morți din Craiova, surprins de camere: "BMW-ul avea cel putin 100 km/h" (video)

Accidentul cu 4 morți din Craiova a fost surprins de camere. "BMW-ul avea cel putin 100 km/h", spun martorii, îngroziți de viteza bolidului cu volan pe dreapta care a spulberat taxiul în care erau o mamă, băiețelul ei de 7 ani și străbunicul acestuia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.05.2020, 11:05

  • BMW-ul avea prioritate, dar circula cu viteză nebună.
  • Bolidul e unul cu volan pe dreapta.

Patru oameni au murit la Craiova, în taxiul lovit în plin, în intersecție, duminică la prânz, de un BMW cu volan pe dreapta. O femeie de 39 de ani şi şoferul taxiului au murit pe loc. Copilul femeii, în vârstă de 7 ani şi bunicul acesteia, în vârstă de 84 de ani, s-au stins și ei, la spital. 

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din intersecția unde a avut loc nenorocirea. Pe imagini se vede cum taxiul ajunge în intersecție și șoferul oprește, pentru a acorda prioritate. Trec două mașini, apoi din dreapta vine un autoturism care virează la dreapta.

E momentul în care taxiul pleacă de pe loc, ajunge în mijlocul intersecției, unde e lovit violent, în plin, de un BMW cu volan pe dreapta condus de un bărbat de 38 de ani. În imagini se vede că bolidul avea o viteză nebună și șoferul acestuia nu a avut nicio intenție de a frâna.

"Eu am fost acolo exact cand s a întâmplat. Eram pe pod sa ma asigur s o iau spre Brestei. Taxiul era pe Câmpia Islaz, vroia sa traverseze intersectia pe langa mine. Nici nu am apucat sa opresc sa ma asigur, ca am vazut taxiul cum intra in intersecție si bmw ul il loveste din plin. Bmw ul avea cel putin 100km/h. Nu a avut timp sa frâneze.", a povestit un martor, pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, la o intersecţie, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism BMW care circula pe o stradă cu prioritate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accidentul cu 4 morți din Craiova, surprins de camere: "BMW-ul avea cel putin 100 km/h" (video)