Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel disperat pentru fosta sportivă Adelina Gavrilă! Tânăra mămică, însărcinată a doua oară, are nevoie de sânge. Medicii îi dau 20 la sută la șanse

Fosta sportivă Adelina Gavrilă, însărcinată cu al doilea copil, se află într-o situație dramatică, din cauza unei complicații apărute în timpul sarcinii.

de Redactia Observator

la 26.07.2018 , 15:16

Fosta sportivă Adelina Gavrilă, însărcinată cu al doilea copil, se află într-o situație dramatică, din cauza unei complicații apărute în timpul sarcinii.

Mai mulți prieteni au lansat un apel disperat pentru fosta atletă Adelina Gavrilă, acum Oancea, care are nevoie urgentă de sânge, grupa 0 pozitiv, din cauza unei complicații apărute în timpul celei de-a doua sarcini.

Fosta atleta Adelina Gavrila are nevoie urgenta de sange
Articolul continuă după reclamă

Fosta triplusaltistă, mama unui băiețel în vârstă de 4 ani, se află internată la Spitalul Sanador din București și, potrivit probr.ro, șansele de supraviețuire ale marii campioane sunt de 20 la sută din cauza unei operații complicate pe care o va suporta după ce va naște.

Pe acelaşi subiect

Adelina Oancea urmează să nască pe data de 2 august, însă la sarcina ei a intervenit o complicație rară, numită placenta Previa Percreta. Mai exact, placenta s-a întins în organism și s-a lipit de organe. Nașterea va fi urmată de o operație care va dura aproximativ 5 ore, în care se va dezlipi placenta de restul organelor, iar în timpul operației vor fi sângerări abundente, spun medicii de la Spitalul Sanador din București, potrivit sursei citate.

Fosta ei colegă, atleta Anamaria Ioniță, a lansat un apel disperat pentru a o ajuta pe Adelina.

"Dacă vrea și poate cineva să-i sară în ajutor, numele ei este Oancea Adelina, fosta noastră mare triplusaltistă, Gavrilă pe numele de fată, se află internată la spitalul Sanador din București și are grupa 0 pozitiv. Cei care vor să facă acest gest să menționeze că donează pentru Oancea Adelina, de la Spitalul Sanador din București", scrie Anamaria Ioniță.

Adelina Oancea are 39 de ani și este născută în Brăila. Este campioană europeană de junioare și medaliată cu bronz la mondialele de juniori și tineret.

Fosta atleta Adelina Gavrila are nevoie urgenta de sange

De asemenea, este medaliată cu bronz la Universiada din 1999 și participantă cu o clasare pe locul 15 la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 și locul 19 la JO de la Beijing în 2008.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Apel disperat pentru fosta sportivă Adelina Gavrilă! Tânăra mămică, însărcinată a doua oară, are nevoie de sânge. Medicii îi dau 20 la sută la șanse