Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâșietoare de adio pentru cele trei fete care au murit în cumplitul accident de la Năsturelu: 'Sufletul meu bun, nu pot să cred!'

Este doliu în orașul Zimnicea, locul unde locuiau cele trei fete care și-au pierdut viața, noaptea trecută, în teribilul accident rutier de la Năsturelu, județul Teleorman.

Este doliu în orașul Zimnicea, locul unde locuiau cele trei fete care și-au pierdut viața, noaptea trecută, în teribilul accident rutier de la Năsturelu, județul Teleorman.

Mădălina, Maria A. și Maria P. aveau sute de prieteni și erau apreciate de toată comunitatea.

Vestea morții lor a șocat întregul oraș, iar sute de prieteni au postat mesaje sfâșietoare de adio pe Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească, sufletul meu bun! Nu pot să cred că nu mai ești! Nu te voi uita niciodată", a scris Roxana.

Pe acelaşi subiect

"Prea repede ai plecat! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris și Anca.

Mesaje de adio pentru fetele care au murit in accidentul din Nasturelu

Accident cumplit în Năsturelu din cauza vitezei

Cele trei fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au murit pe loc, în noaptea de 5 spre 6 mai 2018, în jurul orei 02.00, în localitatea Năsturelu.

Fetele se aflau într-un autoturism marca Opel Corsa, condus de una dintre ele. La un moment dat, într-o curbă, șoferița a pierdut controlul direcției, iar mașina a derapat, s-a răsturnat și s-a lovit de o clădire.

În urma impactului, trei fete au murit pe loc, iar o alta a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mesaje sfâșietoare de adio pentru cele trei fete care au murit în cumplitul accident de la Năsturelu: 'Sufletul meu bun, nu pot să cred!'