Antena Meniu Search
x

Adolescentă din Buzău, în comă din cauza unui boiler defect. Andreea a fost găsită leşinată în baie

O fată de 14 ani din localitatea Șarânga, în Buzău, este în stare critică după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boilerul din baie.

de Redactia Observator

la 28.01.2019, 11:51

Fata de 14 ani este în comă profundă
Adolescentă din Buzău, în comă din cauza unui boiler defect. Andreea a fost găsită leşinată în baie - reporterbuzoian.ro

O fată de 14 ani din localitatea Șarânga, în Buzău, este în stare critică după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boilerul din baie.

Sâmbătă seară, Andreea G. a fost găsită de părinți zăcând inconștientă în baie. Fata intrase să facă un duș, însă cei dragi au început să se îngrijoreze când au văzut că tânăra nu mai iese.

La scurt timp, trei ambulanțe au plecat de la Buzău spre locul indicat în apelul la 112.

Neoficial, medicul de pe salvare ar fi constatat că fata era într-o stare de semiconștiență, însă, până la Buzău, inima Andreei s-a oprit de mai multe ori.

Andreea este în comă profundă

Medicii au reușit să o resusciteze de fiecare dată, însă adolescenta a intrat într-o comă profundă şi, la această oră, ea nu poate respira fără ajutorul aparatelor.

Disperați că fata lor nu își revine, părinții l-au contactat pe Raed Arafat, care a decis să trimită la Buzău un autocamion ce conține un tub hiperbaric, în care Andreea urmează să fie introdusă și transportată la București.

La această oră, scrie reporterbuzoian.ro, o echipă de medici luptă să-i mențină Andreei funcțiile vitale, până când va fi transportată în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Adolescentă din Buzău, în comă din cauza unui boiler defect. Andreea a fost găsită leşinată în baie