Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă lovită cu sălbăticie și umilită de alte fete, într-un parc din Brașov. Una dintre bătăușe a pus-o să-i sărute pantofii

Scene revoltătoare filmate într-un parc din Brașov. O adolescentă a fost bătută cu pumnii şi picioarele, lovită cu palmele și umilită de două fete, în timp ce alţi copii făceau galerie de pe margine și filmau episodul violent.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.05.2021, 13:18

Vezi și

Poliţiştii brașoveni fac cercetări într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "lovire sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice", în urma unei înregistrări postate ieri pe o rețea de socializare.

Imaginile surprinse într-un parc din Braşov arată o adolescentă stând în genunchi, în timp ce o altă fată o obligă să îi sărute încălțările, apoi o lovește cu pumnii și picioarele.

Alți copii filmează, râd și se distrează

În loc să intervină, alți copii filmează scena violentă cu telefoanele mobile, râd, se distrează, iar unii strigă ca fata să nu fie lovită în zona feței. După ce scapă din mâinile primei bătăușe, adolescenta este luată la pumni de o alta.

Pe acelaşi subiect

"Dă-i Silaghi, dă-i!"

După ploaia de pumni, palme și picioare, fata este ridicată de la pământ de un băiat, iar filmarea se oprește.

Ieri, imaginile au fost urcate pe rețelele de socializare, ajungând astfel și în atenția Poliției Brașov.

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", a transmis comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescentă lovită cu sălbăticie și umilită de alte fete, într-un parc din Brașov. Una dintre bătăușe a pus-o să-i sărute pantofii