Antena Meniu Search
x

Tânără bătută şi batjocorită de un grup de bărbaţi, într-un parc din Manchester: "Un atac bolnav, oribil"

O tânără în jurul vârstei de 20 de ani a fost atacată şi batjocorită de un grup de bărbați, într-un parc din Manchester în ceea ce poliția a numit incidentul “un atac cu adevărat oribil”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.04.2021, 13:32

O femeie pe o stradă întunecată noaptea, având în spate un bărbat
Tânără bătută şi batjocorită de un grup de bărbaţi, într-un parc din Manchester - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tânăra în jurul vârstei de 20 de ani a fost atacată şi violată cu sălbăticie de un grup de bărbați, într-un parc din Manchester. Victima a fost dusă cu forţa în grădinile Kirkup din zona Wythenshawe, marţi noaptea, în jurul orei 00:30, unde a fost supusă unor chinuri cumplite.

Poliţia a catalogat incidentul ca fiind „neaşteptat, bolnav, cu adevărat oribil”, dar nu a oferit public detalii despre numărul bărbaţilor implicaţi ori despre identitatea acestora.

„Aseară a avut loc un incident cu adevărat oribil, sprijinim victima în acest moment îngrozitor, alături de ofițerii noștri specialiști. În acest stadiu, pare să fi fost un atac aleatoriu și bolnav, ofițerii noștri fac tot posibilul pentru a-i identifica pe cei responsabili. Între timp, am sporit prezența poliției în zonă, iar localnicii ar trebui să se simtă liniștiţi că, dacă au vreo îngrijorare, pot să se adreseze direct ofițerilor noștri. Înţeleg că a fost miezul nopții și nu ar fi putut fi mulți martori, dar dacă cineva are informații, vă rog să luați legătura cu secţiile de poliţie, deoarece fiecare detaliu are potențialul de a fi crucial în anchetă" a declarat inspectorul şef Cara Charlesworth, de la poliția din Greater Manchester, potrivit Independent.

Sarah Judge, consilier local și preşedintele femeilor la Consiliul Local din Manchester, a declarat că știrea i-a lăsat pe rezidenți în stare de șoc: „Este foarte dureros atât pentru victima implicată, cât și pentru comunitatea locală”, etichetând incidentul drept un „atac feroce”.

„Consiliul a adoptat recent o moțiune privind violența împotriva femeilor și fetelor din Manchester și necesitatea de a face mai multe pentru a o elimina în urma cazului Sarah Everard. Acest lucru arată doar cât de necesară a fost acea mișcare și cât de departe trebuie să mergem în continuare pentru a stopa astfel de acte” a adăugat consilierul.

Anumite zone ale parcului au rămas închise marți după-amiază, în timp ce poliţia a continuat ancheta pentru a stabili cum s-a întâmplat totul. Atacatorii sunt încă liberi, în timp ce autorităţile fac un apel la populaţie, îndemnându-i să contacteze poliţia dacă au vreo informaţie care ar putea duce la arestarea indivizilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânără bătută şi batjocorită de un grup de bărbaţi, într-un parc din Manchester: "Un atac bolnav, oribil"