Antena Meniu Search
x

El este preotul acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor în timpul orei de religie la Sibiu (Video)

Preotul acuzat că s-a masturbat în faţa unor elevi în timpul unei ore de religie la un liceu din Sibiu este Adrian Ioan Circa, preot al unei biserici din Mediaş

El este preotul care s-a masturbat în faţa elevilor în timpul orei de religie la Sibiu - YouTube

Preotul acuzat că s-a masturbat în faţa unor elevi în timpul unei ore de religie la un liceu din Sibiu este Adrian Ioan Circa, preot al unei biserici din Mediaş.

Potrivit Mitropoliei Ardealului, preotul Adrian Ioan Circa este paroh la Biserica 'Sfânta Treime' din Mediaş.

Preotul Circa a fost filmat de o elevă în timpul unei ore de religie, la un liceu din Sibiu. Imaginile au circulat între elevi până ce unul dintre ei le-a postat pe YouTube.

Pe imagini se poate observa cum în clasă se află mai multe fete, în timp ce preotul ar face mai multe gesturi bizare în spatele catedrei.

Pe acelaşi subiect

Mama elevei care l-a filmat pe preotul Adrian Circa a declarat la Antena 3 că a descoperit întâmplător imaginile în telefonul copilei şi a anunţat-o pe dirigintă, doar că profesoara a rugat-o să nu spună nimănui.

Ministerul Educaţiei a anunţat, în această dimineaţă, că a declanşat o anchetă în cazul profesorului Adrian Circa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » El este preotul acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor în timpul orei de religie la Sibiu (Video)