Antena Meniu Search
x

Adrian David, din nou infectat cu Covid 19. Liberalul a mai fost bolnav la jumătatea lunii martie

Liberalul Adrian David a fost reinfectat cu noul coronavirus și s-a izolat la domiciliu, la șase luni după primul episod de infecție. Administratorul public al Devei primeşte tratament la domiciliu şi susţine că starea lui de sănătate este bună.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.10.2020, 13:45

Adrian David s-a reinfectat cu noul coronavirus
Adrian David s-a reinfectat cu noul coronavirus - Facebook/Adrian David
  • Adrian David a mai trecut printr-un episod de boală la jumătatea lunii martie.
  • Administratorul public al Devei spune că de această dată are simptome specifice infecției cu noul coronavirus și primește tratament la domiciliu.

Adrian David a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la mijlocul lunii martie, dar, fata de primul episod, acesta spune că acum are simptome de viroză, motiv pentru care urmează tratament la domiciliu.

Politicianul susține că a început să aibă simptome duminică dimineață. Pentru că acuza dureri în piept, de gât și tuse, Adrian David a mers la spital. Duminică seară, rezultatul la testul Covid-19 a venit pozitiv.

Adrian David a rămas in izolare la domiciliu, în apartamentul său din Deva.

Politicianul spune că cel mai probabil s-a infectat din comunitate și că la partid și la primărie a purtat mereu masca de protecție. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Adrian David, din nou infectat cu Covid 19. Liberalul a mai fost bolnav la jumătatea lunii martie