Antena Meniu Search
x

Video Aeroportul Internaţional din Braşov se pregăteşte de marea inaugurare. De când vor putea călătorii să circule de pe noul terminal

Vă anunţăm că au rămas mai puţin de 2 săptămâni până când vom putea ateriza şi decola la şi de la munte! Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, de altfel singurul construit în ţara noastră de la 0, în ultimii 50 de ani, este aproape pregătit pentru marea deschidere din 15 iunie. Dar încă din acest weekend, dacă aveţi drum pe acolo, puteţi vizita terminalul.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 06.06.2023, 12:43

Vezi și

Terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav are o suprafaţă de aproximativ 12 mii de metri pătraţi. Pista aeroportului are o lungime de 2820 de metri şi o lăţime de 45 de metri. Permite operarea majorităţii tipurilor de avioane comerciale de linie si chartere din România.

Visul aeroportului în Braşov îndeplinit după 16 ani

Pe 15 iunie va fi primul zbor, deja multe agenţii de turism care au vândut bilete pentru acest aeroport. Este un vis al braşovenilor, un vis al oamenilor care îşi doresc să ajungă mult mai uşor în destinaţiile din afara ţării.

În 2007 a început povestea aeroportului, în 2014 a fost gata pista, iar acum terminalul este aproape de marea deschidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Aeroportul Internaţional din Braşov se pregăteşte de marea inaugurare. De când vor putea călătorii să circule de pe noul terminal