Antena Meniu Search
x

Video "Ai murit? Eşti şmecher, ă?". Şoferul unui Seat dă intenţionat cu maşina peste un tânăr, în Brăila - imagini cu puternic impact emoţional

Un accident groaznic a avut loc în Brăila. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată cum şoferul unui Seat intră în plin într-un tânăr aflat pe marginea drumului. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional.

de Radu Spoeală

la 15.09.2021, 19:32

Vezi și

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum un tânăr iese dintr-un imobil şi aşteaptă pe marginea drumului să treacă maşinile, probabil pentru a se angaja în traversarea străzii. La un moment dat însă observă că un autovehicul se îndreaptă către el şi încearcă să se ferească, dar este lovit în plin şi proiectat în gardul unui imobil de pe strada Cazasului.

După accident şoferul a ieşt din maşină şi a început să înjure victima, întrebând-o totodată dacă a murit. "B***-mi-aş în p**a în m***ii m*-***. Ai murit? Eşti şmecher, ă?", se aude bărbatul strigând.

Imediat iese şi o femeie din casă şi priveşte şocată scena din faţa ei. "Ce faci, măi, omule, mă? Îl nenorocişi", strigă femeia.

La faţa locului se strâng mai multe persoane, din maşină mai ies de asemenea doi bărbaţi, care alături de şofer ridică mâinile ca şi cum nu ar fi avut de ales. După câteva secunde de certuri, apare şi o altă femeie, posibilă rudă a tânărului accidentat, care începe să plângă şi să urle de durere.

Pe acelaşi subiect

Corecție: Conflictul a început înainte de accident

Conflictul ar fi început înainte de accident, pe o stradă alăturată. Tânărul de 29 ani l-ar fi înjunghiat pe un alt tânăr, de 24 de ani, fratele şoferului care a lovit cu maşina. 

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Radu Spoeală, în bătaie au fost implicaţi trei tineri. Unul s-a ales cu fractură la genunchi, unul cu fractură de umăr şi un al treilea a fost înjunghiat. Conform aceloraşi surse, bărbatul accidentat nu a murit.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Ai murit? Eşti şmecher, ă?". Şoferul unui Seat dă intenţionat cu maşina peste un tânăr, în Brăila - imagini cu puternic impact emoţional