Antena Meniu Search
x

Video Ce a stat la baza atacului dramatic de pe o stradă din Brăila, unde un şofer a intrat intenţionat, în plin, într-un bărbat: "Nenorocitule! Ce ai făcut..."

Atac inconştient pe o stradă din Brăila. Plin de furie şi dornic să îşi răzbune fratele agresat, un bărbat a urcat la volanul unei maşini şi l-a vânat la propriu pe cel care îl agresase. L-a lovit în plin cu autoturismul atunci când l-a văzut pe tânăr stând pe marginea drumului. Acum suspectul riscă să fie condamnat pentru tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 19:14

Vezi și

Atacul nemilos a fost filmat de o cameră de supraveghere.  Pe imagini se vede cum tânărul de 29 de ani iese dintr-un magazin şi rămâne pe marginea drumului fără să-şi dea seama ce primejdie îl paşte. Într-o clipă un bolid vine în viteză şi îl spulberă. Încearcă într-un gest reflex să se ferească dar n-are scăpare. 

"- Ai murit, mă? O să fac puşcărie", spune şoferul

Primele cuvinte ale şoferului adresate tânărului care zace la pământ arată clar că nu a fost un accident, ci un gest premeditat. Din maşină coboară şi fratele agresorului.

"Ce faci, măi omule, măi? Nenorocitule! Ce ai făcut...", spune o persoană care a asistat la accident. 

Pe acelaşi subiect

Conflictul ar fi pornit cu câteva ore înainte pe o altă stradă din Brăila. 

Mădălina Niculae, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: "Fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului".  

A intrat în plin fără să ezite

Şofer: - Ai murit mă? O să fac puşcărie. La puşcărie mă duc.

Până să ajungă la puşcărie atât şoferul cât şi fratele acestuia, au ajuns la spital cu răni uşoare. Tânărul lovit intenţionat este şi el internat.

Delia Râşnoveanu, Spitalul Judeţean Brăila: "Policontuzii, un traumatism cranian minor. Traumatisme la ambii genunchi".

Şoferul va fi audiat după externare şi cel mai probabil va fi acuzat de tenativă de omor. Şi fratele său va da explicaţii poliţiştilor

Folosirea maşinilor ca armă în diferite răfuieli a devenit o modă. Chiar săptămâna trecută angajatul unei spălătorii din Bucureşti a fost lovit intenţionat de un client care a refuzat să achite intergral serviciile. Şoferul, om de afaceri turc a fost reţinut şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Iar un şofer care a intrat intenţionat cu maşina în alt autotusism în urmă cu doi ani aflat în trafic a ajuns după gratii pentru cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ce a stat la baza atacului dramatic de pe o stradă din Brăila, unde un şofer a intrat intenţionat, în plin, într-un bărbat: "Nenorocitule! Ce ai făcut..."