Antena Meniu Search
x

ALERTĂ CU BOMBĂ la două licee din Târgovişte! Sute de elevi au fost EVACUAŢI de urgenţă, cursurile au fost suspendate (VIDEO)

Panică, în această dimineaţă, la Liceul Carabella din Târgoviște. Zeci de polițiști, mascați, pompieri și lucrători SRI sunt acum în zona liceului, din cauza unei amenințări cu bombă.

Update ora 11:53 - Alerta cu bombă de la liceele ”Constantin Carabella” şi ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte a fost falsă, autorităţile care au verificat cele două clădiri în care funcţionează unităţile de învăţământ negăsind niciun dispozitiv exploziv. Poliţiştii urmează să identifice persoana care a trimis mesajele privind alarmele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Dinu, autorităţile din judeţ au finalizat verificările în cele două licee din Târgovişte unde s-a anunţat prin sms că ar fi amplasate dispozitive explozive, fără să găsească vreun astfel de dispozitiv.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie cine este persoana care a trimis la IPJ Dâmboviţa şi Inspectoratul de Jandarmi mesajele prin care anunţa că în cele două licee au fost amplasate bombe. 

Update ora 10:40- Potrivit news.ro, prefectul judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, a declarat că au fost primite două mesaje privind amplasarea de bombe la Colegiul Naţional ”Constantin Carabela” şi la Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte, în unul dintre acestea menţionându-se că la ora 11.00 ”vor fi aruncate în aer cele două şcoli”. Verificările la Liceul de Artă s-au finalizat, iar niciun dispozitiv exploziv nu a fost găsit.

Pe acelaşi subiect

Antonel Jîjîie a afirmat că iniţial a fost primit un sms prin care autorităţile erau informate că Liceul ”Constantin Carabela” şi Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte vor fi aruncate în aer, ”dacă niciun reprezentant nu va veni în faţa Primăriei, la ora 7.36, pentru negocieri”. 

”La 7.36, negociatorii de la Poliţie au mers acolo, dar nu era nimeni. Am primit apoi alt mesaj prin care se anunţa că la ora 11.00 vor fi aruncate în aer cele două şcoli, dat fiind că negociatorii nu sunt serioşi. Nu ştim despre ce seriozitate era vorba”, a declarat prefectul. 

De asemenea, el a menţionat că a fost întreruptă alimentarea cu gaze, iar la ora 10.45 va fi oprită şi energia electrică.

Update ora 9:05 - Incidentul de la Liceul Carabella din Târgoviște a fost confrimat de autorități.

„A fost un apel primit de Jandarmerie și Poliție prin care se anunța că Liceele Carabella și Bălașa Doamna din Târgoviște vor fi distruse de o explozie”, a declarat pentru presa locală purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmbovița. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cursurile din cele două licee au fost suspendate. 

La ora transmiterii acestei ştiri, echipe pirotehice fac verificări în incinta clăditilor celor două şcoli.

------------------

Panică, în această dimineaţă, la Liceul Carabella din Târgoviște. Zeci de polițiști, mascați, pompieri și lucrători SRI sunt acum în zona liceului, din cauza unei amenințări cu bombă.

Potrivit mditv.ro, alarma a fost dată dis de dimineață, oamenii legii luând măsura evacuării zonei.

Elevii, care astăzi aveau de susţinut un important test la matematică, au fost trimiși acasă.

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ALERTĂ CU BOMBĂ la două licee din Târgovişte! Sute de elevi au fost EVACUAŢI de urgenţă, cursurile au fost suspendate (VIDEO)