Antena Meniu Search
x

SCENE ŞOCANTE în Capitală: Pilotul de raliu Daniel Onoriu, acuzat că a INCENDIAT maşina fostei iubite!

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, aseară, pe un bulevard din Capitală. Mai precis, pe strada Telescopului, în faţa unui centru SPA. Este vorba despre maşina fostei iubite a pilotului de raliu Daniel Onoriu. 

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, aseară, pe un bulevard din Capitală. Mai precis, pe strada Telescopului, în faţa unui centru SPA. Este vorba despre maşina fostei iubite a pilotului de raliu Daniel Onoriu. 

Simona Chițac a postat pe contul de socializare un mesaj în care explică ce s-a întâmplat și îl acuză pe pilotul de raliuri că are legătură cu incendiul. Tânăra a făcut publică pe contul de socializare și o fotografie cu mașina personală.

„În aceasta seară, mașina mea a luat foc. La evenimentul umanitar pe care il organizam a venit si persoana care mă amenința de cateva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul că nu am vrut să ne mai împăcăm. De 3 zile era foarte insistent și alterna momentele în care îmi transmitea prin prieteni că mă iubește și cele de amenintari groaznice. Am înregistrări, mesaje, iar politia își va face treaba. Exista camere ăn zona si martori care au observat un BMW argintiu și cineva care a aruncă benzină pe mașina mea. S-a gasit si o surubelnita înfiptă în roată”, a scris Simona pe contul ei de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniel Onoriu neagă acuzaţiile făcute de fosta lui iubită.

"Din pacate, s-a terminat urat tare o relatie de iubire asa cum nimeni nu a avut vreodata in lumea asta, timp de 10 ani. Am stat la politie vreo 7 ore pentru declaratii. Am fost oprit in trafic in seara asta de catre organele de politie si m-au dus la sectie, am stat vreo 30 min in catuse, mi s-au luat aprente, mi s-au facut poze asa cum am vazut in filme ca ultimul infractor de catre politisti. Am fost acuzat de Fosta mea iubita, (pentru care am facut tot ce am putut eu mai mult si mai mult (atat cat am putut) sa o protejez, sa o invat sa traiasca frumos, sa o plimb in toata lumea, sa o fac sa se simta iubita mea, sora mea, prietena mea) ca i-am dat foc unei masini pe care eu i-am cumparat-o. Simona draga, am stat prea multi ani impreuna zi de zi si noapte de noapte, 24 de ore din 24 impreuna la bine si la greu. Nu merita baiatul tau sa-i faci una ca asta.... M-ai dezamagit tare cu ceea ce ai facut in seara asta, dar pentru ca te-am iubit TE IERT. Te rog din suflet intelege ca baiatul tau e acum baiatul altei femei", a fost replica dată pe Facebook de Daniel Onoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » SCENE ŞOCANTE în Capitală: Pilotul de raliu Daniel Onoriu, acuzat că a INCENDIAT maşina fostei iubite!