Antena Meniu Search
x

Alertă naţională! Un pompier de 36 de ani este dat în urmărire de poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Ilarion este angajat la ISU Gorj

Ilarion Nicuşor Arjocu, un pompier în vârstă de 36 de ani din Gorj, a fost dat în urmărire naţională, după ce duminică a dispărut de acasă.

Ilarion Nicuşor Arjocu, un pompier în vârstă de 36 de ani din Gorj, a fost dat în urmărire naţională, după ce duminică a dispărut de acasă.

Tânărul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din august 2017, iar duminică şefii l-au trimis acasă de la seviciu, pentru că l-au văzut abătut.

Ilarion Nicuşor Arjocu şi are 36 de ani este angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, din anul 2007.

”La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi efectuează căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional”, a declarat, pentru Mediafax, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pompierul a mers, duminică dimineaţa, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat, motiv pentru care superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă, fiindu-i acordată o zi liberă. Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din luna august a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Alertă naţională! Un pompier de 36 de ani este dat în urmărire de poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Ilarion este angajat la ISU Gorj