Antena Meniu Search
x

Alexandru a murit după un accident teribil, în Brăila. Tânărul de 17 ani s-a stins la spital, două luni de agonie (Video)

Alexandru Ciocârlan, un tânăr de 17 de ani rănit grav într-un accident teribil produs în Brăial, la Plopu, a murit după două luni de agonie. Tânărul s-a stins vineri, la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2020, 08:55

Alexandru Ciocârlan a murit după un accident la Plopu, în Brăila
Alexandru Ciocârlan a murit după un accident teribil, în Brăila. Tânărul de 17 ani s-a stins la spital, două luni de agonie - Facebook
  • Alexandru a murit pe 9 octombrie, la spital, în urma rănilor grave suferite după accidentul produs în august.
  • Adolescentul era singur la părinți.

Nenorocirea a avut loc în 10 august, când o maşină în care se aflau zece minori, printre care și Alexandru, s-a răsturnat lângă satul Plopu, judeţul Brăila.

La volanul maşinii se afla un adolescent de 14 ani.

Băiatul a furat maşina părinţilor, o Dacia Papuc, şi-a înghesuit toţi prietenii în ea, nouă la număr, şi a pornit într-o cursă nebună pe câmp.

La un moment dat, puștiul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

"Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizati cu privire la faptul ca un vehicul s-a rasturnat pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu.

La fata locului au fost identificati zece minori, cu varstele cuprinse intre 14 si 17 ani. Din primele date, unul dintre minori, in varsta de 14 ani, ar fi sustras un vehicul din incinta fermei parintilor sai, iar in timp ce se deplasau pe drumul agricol, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, rasturnandu se. In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a noua dintre tineri, acestia fiind transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In continuare se desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Intrucat, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este incadrat ca si accident rutier”, a transmis atunci IPJ Brăila. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După două luni de agonie, Alexandru Ciocârlan a murit la spital

Alexandru a fost unul dintre cei zece minori răniți. 

Băiatul ar fi intrat în stare comatoasă, scrie debraila.ro, și, în ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut să-l salveze.

Tânărul a murit vineri, pe 9 octombrie, la spital.

Alexandru era singur la părinți.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alexandru a murit după un accident teribil, în Brăila. Tânărul de 17 ani s-a stins la spital, două luni de agonie (Video)