Antena Meniu Search
x

Video Altar de lumânări la locul tragediei din Botoșani. Un polițist și alți doi tineri, aruncați dintr-un BMW răsturnat în porumb

Accident cumplit în judeţul Botoşani. Un poliţist de 28 de ani, aflat la volan, şi alţi doi prieteni cu care se afla în maşină au murit, după ce agentul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat într-un lan cu porumb. 

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 14:26

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic, încât poliţistul și cei doi pasageri au fost aruncați din mașină. Un alt tânăr aflat în autoturism a scăpat cu viaţă. 

Tinerii se îndreptau dinspre Ripiceni spre Manoleasa, iar urmele de pe asfalt arată traseul tragediei.

După o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina s-a izbit de un stâlp, pe care l-a pus la pământ, după care s-a rostogolit de mai multe ori în afara carosabilului, în lanul de porumb de pe marginea drumului. 

Tinerii din Ripiceni au fost aruncați zeci de metri în afara mașinii

Pe acelaşi subiect

Nenorocirea a fost descoperită de un echipaj de la Poliția de Frontieră, care patrula în zonă. Inițial, a fost găsită prima victimă, la aproximativ 30 de metri de mașină. Cu greu au fost găsit celelalte două victime, fiind întuneric, dar și proiectate în direcții diferite și la distanțe mai mari. Cea de-a patra victimă s-a trezit derutată și a pornit să caute ajutor. După ce a revenit la fața locului, a fost consultată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la spital.

Locul tragediei a fost transformat într-un altar de lumânări.

Polițiștii urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Altar de lumânări la locul tragediei din Botoșani. Un polițist și alți doi tineri, aruncați dintr-un BMW răsturnat în porumb